Временно спират водата в Лозенец и Хиподрума

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 11 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Христо Смирненски“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Христо Смирненски“ от бул. „Свети Наум“ до ул. „Вишнева“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Смирненски“, ъгъла с ул. „Свети Наум“.

На 11 април 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: бул. „Цар Борис III“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“, на ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството