Временно спират водата в части от столицата

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Съединение“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Дивано“, ул. „Старата чешма“, ул. „79“, ул. „Теменуга“, ул. „Могила“, ул. „Св. Спас“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Георги Бенковски“.
-ул. „Съединение“ от ул. „Теменуга“ до АМ Тракия

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Сергин Сердарски“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Андрей Сахаров“ жк. „Младост“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-бл. 66, бл. 44, бл. 44А, бл. 45, бл. 52,група павилиони на ул. „Андрей Сахаров“ №10, заведение до бл. 45 вх. 14, ул. „Андрей Сахаров“ №4, бул. „Александър Малинов“ №30, Пицария до бл. 66, вх. 11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Андрей Сахаров“ №4.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ местност „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-бул. „Св. Климент Охридски“ ,ул. „Георги Кьосеиванов“, ул.“7-ма“ и ул. “инж. Стоимен Сарафов“
-бул. „Св. Климент Охридски“ от №34 до №128 и от №59В до №105

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Климент Охридски “ ъгъла с ул. „инж. Стоимен Сарафов “.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Житница“ жк. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Хайдушка поляна“ от ул. „Житница“ до ул. „Христо Матов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка поляна“ ъгъла с ул. „Житница“.

На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод в местност „Япаджа“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-местност „Япаджа“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Япаджа“ пред №2.
На 04 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Морава“ с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул.“Васил Левски“, ул. „Трети март“, ул. „Мургаш“, ул. „Кладенците“, ул. „Морава“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Морава“ ъгъла с ул. „Стефан Караджа“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.