Временно прекъсване на водоснабдяването в някои части на столицата

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 1 октомври (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Река Елешница“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Чавдар“, ул. „Славянка“, ул. „Река Елешница“, ул. „Малина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар“ ъгъла с ул. „Мургаш“.
 
Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Йосиф Хербст“, жк. „Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Йосиф Хербст“, по ул. „Чудомир“ от ул. „Екзарх Стефан“ до бул. „Ломско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йосиф Хербст“ ъгъла с ул. „Чудомир“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Кирил Мирчев“ във вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на живеещите в района на ул. „Проф. Кирил Мирчев “ от №1 до № 4. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа дружеството ще осигури водоноска на адрес ул. „Проф. Кирил Мирчев“ №6.