Временно без вода в някои части на столицата

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 26 юни, вторник, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Балкан“ кв. „ Ботунец “, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „ Ботунец “ 1. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Левски“№2.
 
В същия ден заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянски проход“ жк. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Мокренски проход“ от ул. „Мъглен“ до бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянски проход“ ъгъла с ул. „Мокренски проход“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ненко Германски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ненко Германски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ненко Германски“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“.
 
На 26 юни  във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Тайга“ и ул. 253 кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа и на живеещите в по ул. „Тайга“ от ул. „Знаме на труда“ до ул. „Локорска“; ул. „Димитър Гущанов“, ул. „Железопътна“, ул. 252, ул. 228. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Гущанов“ ъгъла с ул. „Железопътна“; ул. „Тайга“ ъгъла с ул. „Локорска“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Костенец“ жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по бул. „Инж. Иван Иванов“ от ул. „Житница“ до ул. „Костенец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Костенец“ ъгъла с бул. „Инж. Иван Иванов“.