Вижте в кои части на София спират водата утре

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 29 май 2018 г., вторник, във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Хемус“ в ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Гео Милев“ № 60 вх. Д и Е, ул. „Мирково“ № 4 и № 6, Институт по Металознание, бл. 53, бл. 54, бл. 57, бл. 58, висока зона на бл. 61, бл. 62 и бл. 63. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Мирково“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Банско шосе“ в кв. „Република“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа в района на
кв. „Република“, кв. „Трънска махала“, ул. „Земеделска“, ул. „Банско шосе“ от №2 до №128. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Република“, ул. 729 №10.
 
Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Виктор Григорович“, кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яков Крайков“, бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Георги Софийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ъгъла на ул. „Константин Иречек“ и ул. „Даскал Манол“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Позитано“ от ул. „Средна гора“ до ул. „Отец Паисий“; по ул. „Странджа“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Странджа“.

 
Отново във вторник заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „ Св. Петка“ до ул. „Радивоя“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Панайот Волов“ пред №1.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Черни връх“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на живеещите в района на ул. „Д-р Борис Вълчев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Флора Кънева“, бул. „Черни връх“ №77, 77А, ул. „Проф. Георги Йолов“ №3,5,7. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: бул. „Черни връх“ на ъгъла с ул. „Проф. Георги Йолов“.
 
На 29 май заради изместване на пожарен хидрант в село Плана в Календерова махала се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа живеещите в махала „Масова“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на в Календерова махала.
 
На 29 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“, с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на махала „Нова Враждебна“,  ул. „Чукура“,  ул. „Пчелина“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Чукура“,  ул. „Троянски път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има водоноска на ул. „Чукура“ пред №6.