Вижте къде в София ще спират водата на петък 13-и

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 април 2018 г. (петък).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 14 в жк „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Братя Бъкстон“, бул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Александър Суворов“, ул. „Мур“.
 
Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Родопи“ във вилна зона „Мало Бучино“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 15:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Родопи“ от ул. „Осъм“ до ул. „Янтра“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Светослав Тертер“ в жк „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Светослав Тертер“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до бул. „Цариградско шосе“, ул. „Река Осъм“ от ул. „Светослав Тертер“ до ул. „Николай Ракитин“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.