Вижте къде спират водата в София днес

hot-water

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Твърдишки проход“
ул. „Кестенова гора“ от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“
ул. „Нишава“ № 108, № 109, № 110,
ул. „Твърдишки проход“ от  бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Нишава“
бул.  България – бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Твърдишки проход“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Райко Жинзифов“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Райко Жинзифов“
ул. „Райко Жинзифов“ от ул. „Яков Крайков“  до ул. „Даскал Манол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райко Жинзифов“ ъгъла с ул.“ Яков Крайков“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“ местност „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
района между бул. „Св. Климент Охридски“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул.“7-ма“ и ул. “инж. Стоимен Сарафов“
бул. „Св. Климент Охридски“ от № 86 до № 128 и от № 61К до № 105

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул.“2-ра“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Варна“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Трън“ от ул. „Казанлък“ до ул. „Пловдив“
ул. „Варна“ от ул. „Мелник“ до ул. „Трън“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна“ ъгъла с ул.“Трън“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“ НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „История Славянобългарска“, ул. „Владайска река“, ул. „Кожарска“, ул. „Каменоделска“, ул. „Грънчарска“, ул. „Заводска“, ул. „Индустриална“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История Славянобългарска “ №6, жилищни блокове.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Детелина“ до бл. 20 и бл. 20

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ пред бл. 20 и бл. 19.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Боне Хаджибонев“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 ул. „3-ти март“,ул. „Хан Аспарух“ 
ул. „Боне Хаджибонев“ от  ул. „Старата чешма“  до  ул. „Хан Аспарух“ ,ул.  „Старата чешма“, ул. Пейо Яворов“  и  ул. „Минзухар“
в.з. „Лозето“ , в.з. „Терасите“ и  в.з. „Смреката“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Аспарух“ ъгъла с ул. „Градина“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Миланов“ кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Иван Миланов“ от  ул. „Братя Пешеви“ до ул. „Братован“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Братя Пешеви“ ъгъла с ул. „Иван Миланов“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „12 – та“ кв. „Обеля“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „7-ма“ от ул. „12-та“ до ул. „13-та
ул. „13-та“ от ул. „16-та“ до ул. „8-ма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „7-ма“ ъгъла с ул. „13-та“.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гълъбец“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Гълъбец“, ул. „Вучко Игнатов – Даскала“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гълъбец“ №1.

На 20 юни 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Първа Българска армия“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Иван Георгов“ от ул. „Първа Българска армия“ до река Суходолска

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Проф. Иван Георгов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!