Вижте къде няма да има вода в София на 5 юни

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 05 юни 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Братя Миладинови“ от бул. „Сливница“ до ул. „Кирил и Методий“, ул. „Гривица“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Братя Миладинови“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Железопътна“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Босилеградска“.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гео Милев“ в жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Боян Магесник“ от ул. „Слатинска река“  до бул. „Проф. Цветан Лазаров“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“.

 
Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Дамяница“ в кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Средорек“ и ул. „Огнеборец“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ във в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хотнишки водопад“.
 
Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Суходолска“ №30.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.