Вижте къде няма да има вода днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 20 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Кумата“ от ул. „Ралевица“ до ул. „ Даскал Стоян Попандреев “, ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „ Даскал Стоян Попандреев “.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ ъгъла с ул. „Даскал Стоян Попандреев“.

На 20 юли 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  до бл. 301 жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 301.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 301.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.