Вижте къде няма да има вода днес в София

вик-софийска-вода
Софийска вода

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата
 
На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Миладинови“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до бул. „Сливница“, по ул. „Гривица“ от ул. „Братя Миладинови“ до бул. „Христо Ботев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гривица“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 5040 жк. „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 5039, ул. 5041, бул. „Христофор Колумб“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5040 ъгъла с ул. 5041.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Първанова чешма“ с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Първанова чешма“, ул. „Уршак“, ул. „Панчовица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бранище“ ъгъла с ул. „Панчовица“.

На 18 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Иван Андонов“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Андонов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгъла с ул. „Вера Мутафчиева“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.