В кои райони в София няма да има вода на 9 октомври?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 октомври 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мировско шосе“ в с. Мировяне се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Мировяне.
 
Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Самоковски път“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Самоковски път“, ул. „Люляк“, ул. „Янко Панайотов“, ул. „Еделвайс“, ул. „Цветна градина“, ул. „Бузлуджа“.
 
Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Хемус“ в жк „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хемус“, бл. 61, бл. 62, бл. 63.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран  на ул. „Елемаг“ в жк „Изгрев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 306, бл. 308, бл. 309.

Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Мала планина“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Мала планина“, бл. 117, бл. 119.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Юндола“ №19.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 14 в с. Долни Богров се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 20, ул. 1, ул. 10, ул. 16, ул. 14, ул. 15.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 697 в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 697 от ул. „Маестро Кънев“ до ул. „Камелия“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Враня“ в гр. Нови Искър, кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Враня“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъга“ във вилна зона „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Велик завет“, ул. „Пладнище“, ул. „Дъга“, ул. „Маркова баня“, ул. „Буен поток“.
 
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиянци“ в жк „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч, на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Първа Българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Проф. Иван Георгов“
ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Ген. Иван Колев“ до бул. „Черни връх“, ул. 488.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.