„Студентски град“ и част от кв. „Витоша“ остават без вода утре

shower-water

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в жк „Студентски град“ и част от кв. „Витоша“ на 4 февруари 2019 г. (понеделник).

Във връзка с монтаж на редуктор за управление на налягането в кв. „Малинова долина“ – до бензиностанция OMV, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Витоша“ – ул. „Братя Чакрин“, ул. „Слав Караславов“, ул. „Константин Петканов“, жк „Студентски град“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.