Спират временно водата на места в София днес, вижте къде

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 15 май 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.”Хайдушка гора” от ул.”Червена роза” до ул.”Твърдишки проход”, ул.”Тулча”, ул.”Кестенова гора”; ул.”Твърдишки проход” от ул.“Нишава“ до бул.“Гоце Делчев“ и ул.“Нишава“ №№108, 109 и 110.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Кестенова гора“.
 
На 15 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Кънчев“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сопот“ от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Професор Иван Шишманов“; ул. „Васил Кънчев“ от ул.“ Баба Вида“ до ул. „Ангел войвода“, ул. „Баба Вида“ от ул. „Васил Кънчев“ до ул. „Ангел войвода“; ул. „Ангел войвода“ от ул. „Златица“ до ул. „Васил Кънчев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сопот“ ъгъла с ул. „Васил Кънчев“.
 
На 15 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Музейна“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Музейна“,по ул. „3-ти май“ от ул. „Цветна градина“ до ул. „Пионерска“; ул. „Пионерска“ от ул. „3-ти май“ до ул. „5-ти ноември“.

 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти май“ ъгъла с ул. „Музейна“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.