Спират водоснабдяването в части от жк. „Изток“, „Младост“ 1А, Банкя и Бусманци утре

hot-water

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 28 януари. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антон Павлович Чехов“ в жк. „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Антон Павлович Чехов“ от ул. „Атанас Далчев“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антон Павлович Чехов“ №16А.

Във връзка с диагностика на водопроводно съоръжение в жк. „Младост“ 1А се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 12.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 522 и бл. 528. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 522.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Китна пролет“ във вилна зона „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Китна пролет“, ул. „Карамфил“, ул. „Ком“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Китна пролет“ ъгъла с ул. „Ком“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пробуда“ в кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Просвета“, ул. „Ген. Гурко“, ул. „Циклама“, ул. „Беговица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Георгиев“ ъгъла с ул. „Пробуда“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.