Спират водата в някои райони на столицата

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 525 , жк. „Младост“IА , се налага спиране на водата от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 525 вх. 4,5,6, бл. 526, бл. 527

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 526.
На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тракия“ , Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тракия“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Поручик Пачев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия“ ъгъла с ул. „Поручик Пачев“.

На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Позитано“ , жк. „Зона Б-5-3 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Позитано“ от ул. „Странджа“ до ул. „Отец Паисий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Странджа“.

На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Илчо Димитров“ , кв. „Манастирски ливади“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Велизар Велков“ от ул. „Българска легия“ до бул. „България“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: МБАЛ „Св. София“.
 
На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ваклинец“, кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Наум“, ул. „Св. Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Панайот Пипков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Качаник“ , жк. „Света троица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Качаник“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Качаник“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

На 9 март 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костадин Трайков Петров“ , кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водата от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Костадин Трайков Петров “

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костадин Трайков Петров “ ъгъла с ул. „Железопътна“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.