Спират водата в няколко столични квартала

shower-water-vik

На 19 юни 2019 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод в кв. „Ботунец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“
-Със слабо налягане на водата ще бъде кв. „Ботунец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Радивоя“ ъгъла с ул. „Св. Георги Победоносец“.

На 19 юни 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Паша Христова“  кв. „Манастирски ливади – запад“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Паша Христова“ от ул. „Синанишко езеро“ до ул. „Борис Димовски“
-ул. „Синанишко езеро“ от ул. „Мур“ до ул. „Богомил Райнов“ и ул. „Богомил Райнов“ №1, №2, №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паша Христова“ ъгъла с ул. „Борис Димовски“.

На 19 юни 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велбъжд“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Велбъжд“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велбъжд“ №44А.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.