Спират водата в части от столицата утре

shower-water-vik

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 12 февруари 2019 г. (вторник).

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Славков“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Орфано“, ул. „Порто Лагос“, ул. „Адриана Будевска“, ул. „Никола Славков“ №37.

Във връзка с монтаж на спирателен кран и реконструкция на уличен водопровод на ул. „Севастократор Калоян“ в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Байкал“ до пл. „Сборище“, ул. „Орешарска“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“, ул. „Белите брези“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Суходолски път“ в кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Суходолски път“ по ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Георги Стоянов“ и ул. „Погледец“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Околовръстен път“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Околовръстен път“ от №43 до №47.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бъдеще“ в кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бъдеще“ от ул. „Заводско шосе“ до ул. „Първа шопска дивизия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.