Спират водата в части от столицата

sofiiska-voda

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар Железница , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  монтаж на пожарен хидрант на ул. „Широки път“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Пейова бука“, ул. „Райчова дупка“, ул. „Орлово блато“, ул. „Зелени връх“, ул. „Трилистник“
-по ул. „Широки път“ от ул. „Пейова бука“ до ул. „Трилистник“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трилистник“ ъгъла с ул. „Широки път“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  пресвързване на уличен водопровод на ул. „Сакар планина“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сакар планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сакар планина“ ъгъла с ул. „Българска легия“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ридо“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Ридо“ от №1 до №18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ридо“ ъгъла с ул. „Ангел Маджаров“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  монтаж на пожарен хидрант на ул. „Просвета“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-по ул. „Просвета“ от ул. „Бреза“ до ул. „Пролет“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Просвета“ ъгъла с ул. „Бреза“.

На 02 май 2019 г. (четвъртък), във връзка с  пресвързване на уличен водопровод на ул. „Буйновско ждрело“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Буйновско ждрело“ УПИ 1-175 кв. 10
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буйновско ждрело“ ъгъла с ул. „Полежан“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.