Спират водата в части от центъра, жк „Изток“, Драгалевци и Овча Купел

hot-water

На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн“ жк. „Овча купел“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Президент, Линкълн“ от ул. „Промишлена“ до бул.“Монтевидео“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул. „Петя Дубарова“.

На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Д-р Стамен Григоров“, по ул. „Тарас Шевченко“ от ул. “Самоков“ до ул.“Антон П. Чехов“, ул. „Чарлз Дарвин“ №13, №15, №17
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес, ул. „Тарас Шевченко“ ъгъла с ул. „Д-р Стамен Григоров“.
На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Аспарух“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул.“Георги С. Раковски“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Генадий“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Наум“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Отец Генадий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Летоструй“ местност „Бели брег“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Летоструй“ от ул. „Бели брег“ до края на улицата, ул. „Елин Пелин“, ул. „Сердика“, ул. „Кипарис“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Летоструй“, ъгъла с ул. „Баба Тонка“.
На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Георги Бенковски“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Бенковски “, ул. „Масларица“, ул. „Св. Спас“, ул. „Могила“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Георги Бенковски“, ъгъла с ул. „Рашовец“.

На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пролет“ кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пролет“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. „Подграмада“ ъгъла с ул. „Пролет“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.