Спират водата в части от столицата утре

sofiiska-voda

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Яворов“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Риляник“, ул. „Яворов“, ул. „Ловджийска чешма“
-ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Риляник“ до баня „Панчарево“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Риляник“ ъгъла с ул. „Ловджийска чешма“.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „5-ти ноември“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „12-ти април“ от ул. „Урвишка крепост“ до ул. „5-ти ноември“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ ъгъла с ул. „12-ти април“.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

-ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов“ №157.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Гурко“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Ген. Гурко“ №2, №4, №6, №8, №10, №12, №14

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Генерал Гурко“ №5.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.