Спират временно водата на няколко места в София

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 08 май 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. „Роженски проход“ жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Траянова врата“, ул. „Дедеагач“, ул. „Нишава“, ул. „Тулча“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Роженски проход“ ъгъла с ул. „Твърдишки проход“.
 
На 08 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Хан Омуртаг“ жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Мизия“ по ул. „Момчил войвода“ от ул. „Хан Омуртаг“ до ул. „Цар Иван Асен II“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хан Омуртаг“ №42.
 
На 08 май 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалница“ жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Брегалница“ от бул. „Тодор Александров“ до ул. „Пиротска“.

 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.