Няколко квартала остават без вода днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 13 декември 2018 г. (четвъртък).

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Копенхаген“ в жк „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Дружба“ 2.

Възможно е временно повишаване мътността на водата на 12 декември 2018 г. за жк „Дружба“ 1, кв. „Димитър Миленков“, с.Бусманци и кв. „Абдовица“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово“ в жк „Зона Б-5“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Осогово “ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Шар планина“ до ул. „Осогово“.


Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кестен“ от ул. „Магда Петканова“ до ул. „Вела Чорбова“, ул. „Вела Чорбова“ от ул. „Арда“ до река Владайска ул. „Училищна“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Рояк“, ул. „Богдан Моцев“,ул. „Солниците“,ул. „Сулина“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Илиенци“ в жк „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Илиянци“ от ул. „Локомотив“ до ул. „Първа Българска армия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.