Спират водата на места в столицата на 27 март

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 март 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с прсвързване на уличен водопровод на ул. „Трендафил“ в с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Мърчаево.
 
Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Света гора“ и ул. „Крум Попов“ в жк „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“ от 10:00 до 18:30 ч. на ул. „Бряст“, ул. „Света гора“ от ул. „Кръстю Сарафов“ до ул. „Бряст“; от 9:00 до 18:00 ч. по ул. „Крум Попов“ от ул. „Синчец“ до бул. „Христо Смирненски“, ул. „Неразделни“.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Канала“ в жк „Дружба-1“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Канала“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуяне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.