„Софийска вода“ предупреждава абонатите си за 8 юни

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 8 юни 2018 г. (петък), във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“, с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Искър“ между ул. „Патриарх Герман“ и ул. „Росица“, ул. „Росица“ между ул. „Градина“ и ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ на ъгъла с ул. „Росица“.

На 8 юни 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Букет“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с  ул. 693.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2018/06/07/sofiiska-voda-preduprejdava-abonatite-si-za-8-iuni.378644