Променят маршрутите на трамваи с номера 11 и 22 в София

трамвай-11-и-22

Във връзка с извършването на ремонти дейности по линията на трамваи с номера 11 и 22 се въвеждат промени в организацията на движение. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

За времето от 04:30 часа на 14 до 24.00 часа на 15 ноември „Център за градска мобилност“ ЕАД въвежда следната временна организация на движение:

Трамвайна линия № 11 в посока кв. „Княжево“ ще се движи от кв. „Триъгълника“ направо през подлез „Надежда“ по ул. „Скопие“, ул. „Габрово“, бул. „К. Величков“, наляво по бул. „Ал. Стамболийски“, надясно през площад „Възраждане“, надясно по бул. „Христо Ботев“, надясно по бул. „Македония“, бул. Ген. Тотлебен“, бул. „Цар Борис III“ до бул. „Овча купел“ и по маршрута си двупосочно.

Маршрутът на трамвайна линия 22 в посока ж.к. „Красна поляна“ ще се скъси до трамвайно обръщателно колело за линия № 20 при МС „Опълченска“.

Разкрива се временна автобусна линия А11-ТМ с маршрут от пл. „Знаме на мира“ по ул. “Александър Пушкин”, надясно по бул. “Цар Борис ІІІ”, наляво по бул. “Овча купел”, бул. “Никола Мушанов“, надясно по бул. „Възкресение“, наляво по бул. „К. Величков“, надясно по ул. “Пиротска”,надясно по бул. „Христо Ботев“, надясно по бул. „Тодор Александров“, наляво по ул. до площад “Руски паметник”, бул. “Ген. Е. Тотлебен”, бул. “Цар Борис ІІІ”, наляво по бул. “К. Величков“, надясно по бул. „възкресение“ до пл. „Знаме на мира“.

Разкрива се временна спирка за автобусна линия А11-ТМ на бул. „Тодор Александров“ в района на кръстовището с ул. „Одрин“.