Променят маршрута на автобус 76 в София

validator-v-gradski-transport

За временна организация на движението по ул. „Проф. Александър Танев“ в София и промяна на маршрута на автобусна линия № 76, съобщиха от Столичната община. 

От днес до 27 юли, включително се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „проф. Александър Танев“ между ул. „Самара“ и ул. „Детска мечта“. За същия период от време се променя маршрута на автобусна линия №76. 

Автобусната линия ще се движи в посока жк. „Младост-4“ от съществуващата спирка „115-ти пощенски клон“ на ул. „Филип Аврамов“ до кръстовището с ул. „Самара“, надясно по ул. „Самара“, по ул. „Д-р Атанас Москов“, по ул. „Проф. Александър Танев“ и по маршрута си. 

В посока жк. „Гоце Делчев“ от жк. Младост 4 до кръстовище ул. „Д-р Атанас Москов“ – ул. „Проф. Александър Танев“, по ул. „Д-р Атанас Москов“, по ул. „Самара“, по ул. „Филип Аврамов“ и от действащата спирка „115-ти пощенски клон“ по маршрута си.

От Столичната община информират, че ще бъдат временно закрити спирките с кодове: 0223 и 0224 „Бл. 465 жк. Младост-4“. За същия период ще бъдат разкрити и спирки на „Бл. 442 жк. Младост-4“ за автобусни линии № 213,314, N1, на „Бизнес парк София“ за автобусни линии № 213, N1, на „Бл. 472 ж.к. Младост-4“ за автобусни линии № 213, N1, както и на „Бл. 480 ж.к. Младост-4“ за автобусни линии № 213, N1.

Припомняме, че заради реконструкция на водопровод по ул. „Риляник“ се променя организацията на движение в столицата. До 16 август, включително се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Риляник“ – между ул. „Самоковско шосе“ и ул. „Шуманец“.