Започнаха пролетните ремонти на улиците в София. Дупките по „Шишман“ с павета!

dupki-ulica-shishman-pavement
Дупките по "Шишман" са запълнени с павета

В София текущите ремонтни работи започнаха със затопляне на времето. Извършва се фрезоване и ремонт на неравности по пътните платна на улици и булеварди. Над 25 екипа изпълняват текущ ремонт на територията на Столична община. Строителните екипи работят приоритетно по трасетата, по които се движи градски транспорт и основни улици в районите. Текущи ремонти се извършват в участъци по бул.”Христо Ботев”, бул.”Сливница”, ул.”Кракра”, ул.”Димитър Пешев”, ул.Суходолска”, бул.”Данаил Николаев”, ул.”Гюешево”, ул.”Цар Симеон” и др. Дейностите ще продължат и в утрешния ден.

Странно запълване на дупки изумява столичани от няколко дни по ул. “ Шишман „. На няколко места по известната със магазините и заведенията си улица, дупките в асфалта бяха фрезовани и запълнени с наредени павета.

shishman-pavement-street
Странно запълване на дупки по „Шишман“

„Поетапно започваме и работа по вътрешно-квартални улици, каза зам.-кметът на София Евгени Крусев. Районните кметове имат задача да определят улици и да следят работата в съответните райони.

 От Столична община напомнят на шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и сигнализацията предвид наличието на пътно-строителна техника.