Пожар горя в Sky City mall

pozar-v-sky-ciity-mall

Пожар горя в търговския център Sky City в столичния квартал „Гео Милев“. Огънят е пламнал малко след 4:30 ч тази сутрин. Няма данни за пострадали хора, щетите са само материални.

Веднага след получаването на сигнала, от полицията незабавно са мобилизирани екипи и техника за справяне с огъня. На място са 6 екипа пожарникари със специализирани автомобили от различни столични служби, две автомеханични стълби и друга техника.

Освен по външната част на сградата, материални щети са нанесени на фитнес зала, билярд клуб и ресторант в търговския център Sky City.

За БНТ техникът на мола обясни, че заедно с още двама негови колеги отговарят за центъра. Според него, ел. инсталацията е в добро състояние, тъй като там се правят непрекъснати ремонти като подмяна на кабели например. Самият техник работи на този обект от 13 години и каза, че подобно нещо му се случва за първи път.

В момента служителите на Sky City мол очакват да ги пуснат до работните им места.  На този етап молът остава затворен за посетители.