Hoвa тaĸcимeтpoвa ĸoмпaния с луксозни ĸoли тpъгвa пo yлицитe нa Coфия

Нова премиум такси услуга за столицата Volt бе представена в шоурума на М Кар София. Volt е резултат от партньорството между УниКредит Лизинг, М Кар София и група инвеститори, които застават зад иновативния за столицата проект. Със своите премиум хибридни BMW автомобили 5 серия, Volt обещава на бъдещите си клиенти достъпен лукс и комфорт

Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили. Дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила.

От компанията съобщават, че стартират услугата с автомобили Mercedes EQB и BMW 530 E.

Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата за своите клиенти. В купетата на автомобилите винаги има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм. Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt. Възможно е например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора. Вариант е да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните предпочитания. Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата. По този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер.

С поставянето на максимален брой автомобили, компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори.

„Volt е наша сбъдната мечта за това каква трябва да бъде такси услугата в София. Като туристи на запад винаги сме били вдъхновени от разнообразието от такси услуги, включително и в премиум сегмента. Вярваме, че в София има място за подобен тип услуга. Подкрепата от нашите инвеститори и партньори ни доказа, че не само ние смятаме така. Volt е вече факт. Сигурни сме, че нашите клиенти ще са впечатлени и щастливи от това, че подобна услуга може и вече съществува в София“, сподели Огнян Попов пред гостите на събитието.