Няколко столични квартала остават на сухо във вторник , 29 януари

shower-water

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 29 януари 2019 г. (вторник).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нишава“ в жк „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кестенова гора“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Нишава“, ул. „Нишава“ от ул. „Твърдишки проход“ до ул. „Кестенова гора“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Захари Круша“ в кв. „Крива река“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Захари Круша“ от ул. „Добрила“ до ул. „Яков Крайков“.

Във връзка с изграждане на полимерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Хан Омуртаг“ в жк „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Хан Омуртаг“ от ул. „Бойчо войвода“ до бул. „Михай Еминеску“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.