Над 10 килограма наркотици са иззети при спецоперация в кв. „Филиповци“ /видео/

police

НАД10 КИЛОГРАМА НАРКОТИЦИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ СПЕЦОПЕРАЦИЯ НА КРИМИНАЛИСТИ ОТ СДВР

Мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа е наложена на 50-годишен мъж

В хода на проведена на 10 юни полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, служители от сектор „Наркотици“ задържаха 50-годишен мъж. Действията са осъществени малко преди обяд, в кв. „Филиповци“.

При последвалите оглед и претърсване в обитаваното от него жилище,полицаите намериха и иззеха множество различни на вид опаковки, съдържащи таблетки, тревиста маса и прахообразно вещество, колби, пресовъчна машина, електронна везна, оръжие и боеприпаси. От изготвената експертна справка на част от намереното е установено, че иззетите вещества са 10317.89 грама амфетамин, 9.84 грама коноп и 34.80 грама хашиш. Предстои изследване и на останалите вещества.

ЧЕТИРИМА БИХА ПЪТНИК В АВТОБУС ЗАРАДИ НАПРАВЕНА ЗАБЕЛЕЖКА 

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, задържаният е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

НАД 7 КИЛОГРАМА НАРКОТИЦИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ СПЕЦОПЕРАЦИЯ НА КРИМИНАЛИСТИ ОТ СДВР

НАД10 КИЛОГРАМА НАРКОТИЦИ СА ИЗЗЕТИ ПРИ СПЕЦОПЕРАЦИЯ НА КРИМИНАЛИСТИ ОТ СДВР Мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа е наложена на 50-годишен мъж В хода на проведена на 10 юни полицейска операция по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, служители от сектор „Наркотици“ задържаха 50-годишен мъж. Действията са осъществени малко преди обяд, в кв. „Филиповци“. При последвалите оглед и претърсване в обитаваното от него жилище, полицаите намериха и иззеха множество различни на вид опаковки, съдържащи таблетки, тревиста маса и прахообразно вещество, колби, пресовъчна машина, електронна везна, оръжие и боеприпаси. От изготвената експертна справка на част от намереното е установено, че иззетите вещества са 10317.89 грама амфетамин, 9.84 грама коноп и 34.80 грама хашиш. Предстои изследване и на останалите вещества. След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, задържаният е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.#СДВРстолична

Публикувахте от СДВР Столична Полиция в Четвъртък, 13 юни 2019 г.
Видео: СДВР