MySofia призовава: ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ!

ostanete-si-vkushti-sofia

Уважаеми Приятели,

През последната седмица MySofia.bg се превърна от информационен сайт за събития, интересни случки и снимки от любимия ни град, в новинарски такъв. Екипът ни реши, че сме длъжни да ви информираме за всичко, което се случва в София, по време на извънредното положение в страната.

Искаме да ви уведомим, че работим само с факти, с официални изявления и прессъобщения на официалните власти в София и страната. За разлика от други сайтове – не сме зависими и не получаваме средства от държавни и частни институции, за да публикуваме това което ни кажат. Не работим и „за няколко клика повече“. MySofia.bg е частен сайт и в него публикуваме това, което реши екипа ни.

24 часа в денонощието – ние ще бъдем на линия. Ще ви информираме за всичко, което смятаме, че ще е от значение за вас и вашата сигурност, а също така ще се опитаме да ви забавляваме със снимки на нашите фотографи.

А сега искаме да ви призовем: ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! София няма дад изчезне. Ако не ви е наложително – не излизайте по улиците. Останете вкъщи и обърнете внимание на близките си. Прочетете книга, гледайте филм, играйте с децата си, работете дистанционно, а ние ще ви информираме за всичко останало. Извънредното положение ще отмине, заведения и магазини ще отворят, а улиците на София отново ще бъдат пълни с хора. Всичко зависи от вашия разум и дисциплина.

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ!