Лекари запалиха светлините на Коледната елха на София

коледна-елха-в-софия

Запалиха светлините на Коледната елха в София. Украсеното дръвче е 20-годишна ела, висока около 12 метра. По нея са закичени 800 метра светещи гирлянди. За запалването на светлините присъстваха и петима лекари от общинските COVID отделения.

„Без фойерверки и тържество, но с много вяра днес запалихме светлините на коледната елха на София. Направихме го с лекари, които работят в  Covid-отделенията в София.  

С нас са д-р Еленкова, д-р Звездов, д-р Йосифов, д-р Тончева, д-р Христова, д-р Георгиева, д-р Стаева и д-р Илиева.Убедени, че заедно можем да спасим живота. Благодаря навсички лекари, които вече от месеци работят и спасяват животи. И от нас зависи да им помогнем, като спазваме мерките и заедно държим светлините запалени. Спасяваме живота заедно! Бъдете здрави!“, пожела кметът Фандъкова на софиянци.

На Нова година няма да се състои и традиционния празничен концерт на площада, заяви Йорданка Фандъкова. „Вярваме, че всички ще намерим най-добрия начин да сме с близките си, да зарадваме децата. Пожелавам здраве на всички софиянци и сили заедно да преминем през това голямо изпитание“, обърна се кметът.