Кои столични квартали остават без вода днес?

вик-софийска-вода
Софийска вода

Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяване в някои части на столицата днес, 18 април, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Тодор Александров“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Вардар“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Константин Величков“, бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Найчо Цанов“ и ъгъла с ул. „Хисаря“.

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Гоце Делчев“, жк. „Бели брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на: бул. „Гоце Делчев“ – от ул. „Дойран“ до бул. „България“(нечетни ноември), ул. „Солун“ – от бул. „Гоце Делчев“ до ул. „Хайдушка гора“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Гоце Делчев“ и ъгъла с ул. „Битоля“.

На 18 април 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Едуард Тотлебен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул.„Йоаким Кърчовски“,  
ул. „Кирил Пейчинович“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ 
ул. „Георги Данчов – Зографина“ от ул. „Владайска“ до бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“ ъгъла с ул. „Георги Данчов – Зографина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тулово“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ – от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Шипка“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ъгъла с ул. „Мургаш“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. 82 кв. „Симеоново“ вилна зона „Симеоново-север“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Света Мария Магдалина“, ул. 82, ул. 83, ул. 85 и ул. „Шумако“
ул. 82  №5, №7, №9, №11 и ул. 83 от №1 до №4 А. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света Мария Магдалина “ ъгъла с ул. 82.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кипарис“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Свети Спас“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Обретеница“ и ъгъла с ул. „Рашовец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Рилска обител“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Станислав Доспевски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Поп Грую“ и ъгъла с ул. „Дунавски лебед“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Инж. Иван Иванов“, жк. „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Костенец“, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Арх. П. Момчилов“, ул. „Гюешево“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гюешево“ в двора на Професионална гимназия по електроника.