Кои райони на София ще са без вода днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 08 август 2018 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Азмаците“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Черковна“, ул. „Самоковски път“, ул. „Ридо“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Горник“.

На 08 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Братя Бъкстон“, жк. „Бъкстон“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Казбек“ от бул. „Братя Бъкстон“ до ул. „Ген. Стефан Тошев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Братя Бъкстон“ ъгъла с ул. „Казбек“.

На 08 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина клисура“, жк. „Сухата река“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Момина клисура“ от ул. „Вършец“ до ул. „Витиня“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момина клисура “ ъгъла с ул. „Вършец“.

На 08 август 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“, жк. „Зона Б-5“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров “ ъгъла с ул. „Българска морава“.

На 08 август 2018 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“, жк. „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Симеоновско шосе“ №89В,№91А, №91, №89А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Едуард Генов“.

На 08 август 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 742, кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Люлински поток“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „742“ 
по ул. „742“ от ул. „Люлински поток“ до ул. „Маджарица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлински поток“ ъгъла с ул. 742.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.