Картите и билетите за метрото ще важат за временната автобусна линия М3

vremenen-avtobus-m3

До възстановяването на нормалното движение на метролиния 3 в участък от метростанция „Театрална“ до метростанция „Хаджи Димитър“, пътниците могат да използват заместващата автобусна линия МЗ с карти за метрото или с билет за него, който важи до 2 часа от закупуването му, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Инженер Братоев: Обилните валежи най-вероятно са причина за аварията в метрото


Напомняме, че маршрутът на линията е : от спирка с код 1725 „Театър София“  на ул.“ Проф. Милко Бичев“ за автобусни линии 11, 213 и 404 в посока бул. „Ген. Данаил Николаев“ (връзка с МС „Театрална“) по ул. „Проф. Милко Бичев“, наляво по бул. „Ген. Данаил Николаев“, наляво по ул. „Злетово“, наляво по бул. „Княз Александър Дондуков“, наляво по моста „Чавдар“, наляво по бул. „Владимир Вазов“ до спирка с код 0303 „Метростанция Хаджи Димитър“ и обратен завой на ул. „Острово“ до спирка с код 2108 „Метростанция „Хаджи Димитър“ за тролейбусна линия №1 и автобусни линии 78, 79 и 120 в посока център, крайна и начална (връзка с МС „Хаджи Димитър“);
Връщането е  от спирка с код 2108 „Метростанция Хаджи Димитър“ по бул. „Владимир Вазов“, наляво по ул. „Черковна“, надясно по бул. „Мадрид“ и надясно по ул. „Проф. Милко Бичев до спирка с код 1725 „Театър София“.