Къде в София няма да има вода на 22 май?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 май 2018 г. (вторник).
 
Във връзка с провеждане на степ тест в жк „Лев Толстой“ от 00:00 до 6:00 ч. се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „8 март“, ул.”Генерал Никола Жеков“, бул. „Рожен“, ул. „Петър Панайотов“, бул. „Илиянско шосе“ , ул. „Свободна“, ул. „Гарова“, ул. „Йордан Хаджи Константинов Джинот“, бул. „Хан Кубрат“ и ул. „Република“.
 
Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Христо Силянов“ в жк „Надежда“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Надежда“ 2 между: ул. „Свободна“,ул. „8-ми март“, ул. „Генерал Никола Жеков“, ул. „Република“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Христо Силянов“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Солунска“ от бул. „Витоша“ до ул. „Граф Игнатиев“.

 
Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Симеоновско шосе“ в кв. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 8, бл. 1, ул. „Проф. Боян Боянов“, жк „Студентски град“ бл. 59, бл. 60.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 8, ул. 30, ул. 47, по бул. „Ботевградско шосе“ от ул. 8 до ул. 47.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.