Къде в София няма да има вода на 11 май?

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 май (петък).
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Явор“ в с.Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Синчец“, ул. „Червено знаме“, ул. „Липа“, бул. „Ломско шосе“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Маестро Кънев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Маестро Кънев“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Монтевидео“.
 
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в с.Подгумер в община „Нови Искър“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стара планина“ от №1 до №11; ул. „Младост“ и стопански двор.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.