Къде спират водата в София днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 18 октомври 2018 г. (четвъртък).
 
Във връзка с подмяна на водомерен възел в с. Железница се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Железница.
 
Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Сава Михайлов“ в жк „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоана“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ в кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Черковна“ – четни номера.
 
Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър Стамболийски“ от бул. „Витоша“ до ул. „Княз Борис I“.

 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 6 вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Богданов“  от ул. „Проф. Боян Пенев“ до ул. „Стилиян Чилингиров“.
 
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Синчец“ в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Емануил Александров“  от ул. „Училищна“ до ул. „Нов живот“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.