Къде няма да има вода в София на 9 март

hot-water

На 9  март, понеделник, във връзка с превключване на уличен водопровод в местност „Камбаните“ жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 601, бл. 602 и ул. „Арх. Богдан Томалевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 601 и бл. 602.

На 9  март, във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Теодосий Търновски“ жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до бул. „Черни връх“, ул. „Гребен планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йоан Екзарх“ ъгъла с ул. „Св. Теодосий Търновски“.

На 9 март, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Стоилов “ местност „Зона Б-15“ район „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Константин Стоилов“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница“

по бул. „Сливница“ от ул. „Дунав“ до бул. „Сливница“ №309

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ №309.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9  март, във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. 732 Складово-производствена зона „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Сливница“, ул. „Обелско шосе“, бул. „Панчо Владигеров“, ул. 733, ул. 732

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 732 ъгъла с ул. 733.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.