Къде няма да има вода днес в София

топла-вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 8 октомври 2018 г.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ливада“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Ливада“ от ул. „Любляна“ до ул. „Букет“.
 
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Иван Вазов“ от ул. „Цар Иван Шишман“ до ул. „6-ти септември“.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
Във връзка с монтаж на водомерен възел до бл. 256 в жк „Надежда-2“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 256, бл. 257, бл. 258 – висока зона.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Чавдар войвода“ в гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Трети март“ до ул. „Струма“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.