Къде няма да има вода днес в София

топла-вода

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 ноември 2018 г. (петък).
 
Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Христо Белчев“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хан Аспарух“ от бул. „Витоша“ до ул. „Ангел Кънчев“.
 
Във връзка с изграждане на водопроводно отклонение на ул. „Янко Сакъзов“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по бул. „Янко Сакъзов“ – от бул. „Васил Левски“ до ул. „ Кракра“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Иван Рилски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Пенчо Славейков“ до  ул. „Доспат“
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Васил Левски“, ул. „Миньорска“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Райна Княгиня“.

 
Във връзка с монтаж на водомер на ул. „Дравски бой“ в жк „Надежда-2“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във висока зона на бл. 233, бл. 234 и бл. 235.
 
Във връзка с монтаж на водомер на бл. 635 в жк „Връбница-2“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във висока зона на бл. 635, бл. 636 и бл. 637.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отечество“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Отечество“ от ул. „Стара Планина“ до ул. „Реката“, ул. „Зора“ от ул. „Училищна“ до ул. „Отечество“.
 
Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Сергин Сердарски“ в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Сергин Сердарски“ между ул. „Могила“ и ул. „Съединение“, ул. „Рашовец“  между ул. „Сергин Сердарски“ и ул. „Роза“.
 
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 182 във в.з. Американски колеж, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 182.
 
Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Неделчо Бончев“, НПЗ Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Неделчо Бончев“ от ул. „Христо Топракчиев“ до бул. „Брюксел“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 
Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.