„Велики четвъртък“ без вода. Вижте кои квартали остават на сухо днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

На април 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „ Александър Стамболийски “ в жк. „Зона Б-18“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
бул. „ Александър Стамболийски “, ул. „Царибродска“, бул. „Тодор Александров“, и ул. „Димитър Петков“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Александър Стамболийски “ на кръстовището с ул. „Царибродска“.
 
На 05 април 2018 г. (четвъртък), във връзка с ремонтни дейности в кв. „Горна баня“, ул. „Отдих“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
 
ул. „Отдих“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. 646 и ул. „Дон“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Димитър Шишманов “ на кръстовището с ул. „ Отдих“.

 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.