Kъде няма да има вода в София днес

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 31 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски“, гр. Банкя  кв. „Михайлово“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Христо Смирненски“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Родина“, ул. „Персенк“,  по ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“,  по ул. „Люлин“ от ул. „Майор Коста Паница“ до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 31 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 881, жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Бл. 881.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 881.

На 31 юли 2018 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Димитър Миленков“ от №200 до №300.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Димитър Миленков“ №240.

На 31 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Драговица“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Драговица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Козница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Драговица“ №9.

На 31 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сладкопойна чучулига“, вилна зона „Киноцентъра“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сладкопойна чучулига“ от №4 до №24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сладкопойна чучулига“ №20 .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.