Къде няма да има вода на 2 април

топла-вода

На 02 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 129 жк. „ Света троица “, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: бл. 129, бл. 130, бл. 131А, бл. 132, бл. 134.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 129.

На 02 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „6-ти септември“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „6-ти септември“ от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Ген. Паренсов“,
-ул. „Ген. Паренсов“ от ул. „Цар Шишман“ до ул. „6-ти септември“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Паренсов“ ъгъла с ул. „6-ти септември“ .

На 02 април 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ангелов връх“ кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Ангелов връх“ от ул. „Паскал Тодоров“ до ул. „Войводина могила“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Паскал Тодоров“ ъгъла с ул. „Ангелов връх“ .

На 02 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цветан Лазаров“ жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „ Обиколна“  между ул. 202  и  бул. „Цветан Лазаров“   и  бул. „Цветан Лазаров“  между  ул. „Обиколна“  и ул. „Мария Нейкова“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветан Лазаров“  ъгъла с ул. „Мария Нейкова“.

На 02 април 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 12 с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул.8,  по ул. 1 от ул. 7 до ул. 10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1  ъгъла с ул. 8.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.