Къде няма да има вода в София на 19 ноември

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 19 ноември (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Президент Линкълн“ кв. „Овча купел“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Президент Линкълн“, бул. „Братя Прошек“, ул. „Централна“,

по бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Централна“ до бл. 18 и бл.18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ до бл. 2.

На 19 ноември, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. 60 кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 1-ва, ул. 2-ра, ул. 61-ва, ул. 60-та

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2-ра ъгъла с ул. 60-та.

На 19 ноември, във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тоне Крайчев“ с. Желява , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тоне Крайчев“, ул. „Тодораки Пешев“, ул. „Ангел Тодоров“, ул. „Стоян Мисирски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тоне Крайчев“.

На 19 ноември, във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Захари Стоянов“ с. Мрамор , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мичур“, ул. „Явор“, ул. „Иван Вазов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Стоянов“ ъгъла с ул. „Хайдутин“.

На 19 ноември, във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Козлодуйски бряг“  с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Перуника“, ул. „Канала“, ул. „Орлин“, ул. „Чавдар войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ пред читалището.

На 19 ноември, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на пл. „Велчова завера“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

площад „Велчова завера“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Велчова завера“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!