Къде и кога няма да има вода в София на 9 юли?

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 9 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Разград“ жк. „Красно село“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Разград“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Разград“ бл. 35А.
 
На 9 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вяра“ кв. „ Модерно предградие “ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Проф. Янаки Моллов“, ул. „Железен мост“, ул. „Кирил Дрангов“ и ул. „Динамо“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“23-ти декември“ ъгъла с ул. „Вяра“ в Модерно предградие

 На 9 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Перуника“ с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
по ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Ген. Гурко“
по ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Пчелина“ до ул. „Асен Игнатов“ №31
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ ъгъла с ул. „Асен Игнатов“.
 
На 9 юли 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вит“ с. Иваняне , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Вит“, ул. „Силистра“,
по ул. „Кокиче“ от ул. „Еделвайс“ до края на улицата
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Вит“ ъгъла с ул. „Кокиче“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.