Къде и кога няма да има вода в София на 11 юни?

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Гюешево“, жк. „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Гюешево“ между ул. „Камен Андреев“ и ул. „Три уши“
бул. „Инж. Иван Иванов“ между ул. „Три уши“ и бул. „Александър Стамболийски“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево “ на ъгъла с ул. „Батолова воденица“.
 
На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. 5, ул. 30, ул. 8 и ул. 32.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 5 на ъгъла с ул. 10.
 
На 11 юни 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 
ул.“ Асен Игнатов“, ул. „Родината“, ул. „Татарски път“, ул. „Гълъбец“, ул. „Д-р Иван Стаменов“, ул. „Вучко Игнатов-Даскала“
ул. „Перуника“ от ул. „Асен Игнатов“ до ул. „Генерал Йосиф Гурко“           
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вучко Игнатов – Даскала“ на ъгъла с ул. „Ловджийска“ и на ул. „Перуника“ № 14.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.