Къде и кога няма да има вода в София на 25 май?

вик-софийска-вода
Софийска вода

На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Граф Игнатиев“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Алабин“ до ул. „Солунска“
ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Гарибалди“.
На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отец Паисий“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

На 25 май 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средна гора“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.