Футболистите на ЦСКА излязоха на терена срещу Хебър със специални гости – кученца, които търсят новото си семейство.

cska-dogs

Футболистите на ЦСКА излязоха на терена срещу Хебър със специални гости – кученца, които търсят новото си семейство.

Ръководството на клуба и футболистите се подкрепиха кампанията на „Бандата на 1500-те“ и се включиха в мисията за осиновяване на бездомни кучета.

От ЦСКА пуснаха специална колекция дрешки и аксесоари за кучета и се включиха в традиционната неделна разходка на кучета от приюта в Горни Богров:

Те са доказано най-добрият приятел на човека! Винаги верни в истинския смисъл. Кучетата ни даряват с искрена обич, преданост и грижа. Хиляди от тях обаче нямат дом и не получават любов. Донякъде късметлии са онези, за които се грижат доброволците от “Бандата на 1500-те”. Ние от ЦСКА се включваме с радост в тяхната кауза – да подтикнем всеки, който иска да има домашен любимец, да осиновява, а не да купува. Изоставените кученца са добродушни и сладки и чакат да дарят цялата си обич на новото си семейство. Убедихме сме от първо лице.

Включихме се в традиционната неделна разходка на кучета от приюта в Горни Богров и се влюбихме в новите ни приятели – Данко, Годжи (Бери), Балкан, . Всяка неделя между 10 – 14 ч. доброволците от “Бандата на 1500-те” организират разходка на кучета, в която може да се включи всеки, а защо не и да приюти нов пухест член на семейството у дома.